podałem przykładowo w którą strone ale jesli chodzi o dokladnosc to temperatura wzrosnie na obiegu zamknietym do około 1 do 1,5stopnia
Zamieszczone przez robert2005
czyli powinno leciec chłodniejsze powietrze
OK, tak już lepiej. Pamiętaj, że masz klimatronika, a jego zadaniem jest utrzymać zadaną temp w kabinie, a nie temp nawiewu. Jak Ty dałeś na pełną recyrkulację to on zmienił proporcje powietrza zimnego za chłodnicą i ciepłego za nagrzewnicą (lub powracającego z kabiny) wg. jakiegoś tam algorytmu. 1 stC to i tak dobrze. Czy po dłuższym czasie (np. 10min) dalej trzymał temp wyższą?
ja posiadam klime manualna i jadac nawet wiecej niz 10min na obiegu zamknietym temperatura niespadła do takiej wartosci jak na obiegu otwartym
czy ktoś wie w jaki sposób można "odblokować" środkowy pas bezpieczeństwa w Octavii I tour wersja z kratką.
Usunąłem już podłokietnik, ale pas po przerzuceniu z oparcia do przodu wygląda jak by był zablokowany.
Może ktoś przerabiał problem.
A masz pas biodrowy czy "zwykły"? jak zwykły to w oparciu kanapy jest blokada pasa przy opuszczonym oparciu. Trzeba zdjąć tylną część tapicerki kanapy i sprawdzić tę blokadę. Podważasz np wkrętakiem płaskim i dostajesz się do środka oparcia.
Komentarz